Air festival

Halloweenupplevelser

4054021-halloween-night-haunted-house-with-batOm lite mer än en månad är det dags att fira Halloween. Och för oss musikälskare innebär det att årets läskiga konserter startar. 

Hotell Lappland

På det fina hotellet upp i Lycksele är det alltid saker på gång, vilken årstid det än är. Och nu under oktober kommer de att hålla en Halloweenhelg med uppträdanden under natten till 31 oktober. Det populära bandet Takida ställer sig på scenen och underhåller. På efterfesten kommer bandet Riff Raff Ruff och spelar musik som man verkligen kan dansa loss till.Hela showpaket med övernattning, middag, show, inträde till hotellets spaavdelning och inträde till efterfesten kostar runt 1 500 kronor.

I Stockholm kan man barhoppa

Ingen person borde gå utanför dörren utan en utklädnad. Åtminstone inte i Stockholm, för där har man chansen att få gratis inträde till Berns Halloweenfirande. De har varit väldigt tysta med vad de tänker ordna för fest. Men förra året lockade det med att säga: ”kom bara om du vågar”. Det är alltså obligatoriskt att närvara, för att lista ut vad de planerat i år.Närmare Halloween kommer det att dyka upp ännu fler fester och konserter i Stockholmsområdet. Det är ingen dum idé att åka till huvudstaden en helg, för här händer det alltid grejor.

Liseberg förvandlas

I år kommer Liseberg att förvandlas inför Halloween. En mörk storm har dragit in över nöjesparken och överallt kommer man att finna pumpa, löv, kvastar och chansen att bli riktigt rädd.För de yngre ska man komma tidigt för att vara med på bus eller godis. De äldre ska komma på besök efter fem då tre nya skräckhus öppnar: The Experiment, Dockkabinettet och Smitthärden Gasten. Det bästa är att det här förvandlingen pågår i hela nio dagar, lagom för höstlovet. Det startar redan 24 oktober så du hinner med fler Halloweenkonserter och aktiviteter.